Varaa pöytäsi tapahtumiin!

Ravintola Uomassa tapahtuu!

Järjestämme erilaisia teemailtoja, tapahtumia sekä erikoiskattauksia.
Lue täältä lisää ja pysy ajantasalla - varaa myös pöytä ajoissa, sillä asiakaspaikkoja on rajoitetusti!

 • 01
  Feb
  Mies ja kitara
  Helmikuu startataan hyvän ruoan, juoman sekä livemusiikin merkeissä ! Tunnelmaa riittää pitkän menun nautiskeluun tai ihan vain viinilasillisen fiilistelyyn. Musisoinnista vastaa Peter Westersund, jonka kitara ja ääni tunnelmoittaa tätä helmikuista iltaa. Illan aikana kuullaan Westersundin omaa tuotantoa, sekä tunnettuja kappaleita mies ja kitara sovituksina. Ovet ava..
  Lue lisää
 • 25
  Jan
  Uoma Goes Birger
  Hyvä Ruoka - Hyvä Olut Edellisessä on tiivistettynä tämän illan teema. Uoman ukot tulee kokkaamaan Olutravintola Birgeriin yhden illan ajaksi ja siellä talon osaajat suosittelevat huippuoluita ruoan kylkeen! Kyseessä ei ole mättökekkerit - vaikka kolme ruokalajin setti jo vatsaa täyttääkin! Sieni & peruna & mänty … Lohi & tilli & fermentoitu kurkku … Karitsa..
  Lue lisää
 • 28
  Feb
  Mies & kitara II
  Koska helmikuu startattiin livemusiikin parissa, se on hyvä myös lopettaa samassa hengessä! Jälleen kerran iltaa tunnelmoi muusikko Peter Westersund! Tälläkin kertaa tunnelmaa riittää pitkän menun nautiskeluun tai ihan vain viinilasillisen fiilistelyyn - vaikka juustolautasen kera. Illan aikana kuullaan Westersundin omaa tuotantoa, sekä tunnettuja kappaleita mies ja kitara so..
  Lue lisää
 • 15
  Feb
  Teemailta - Metsänveljet
  Marraskuussa pääsimme tutustumaan kotimaan luontoon uudesta näkökulmasta. Tänä teemailtana pakettia on täydennetty ja mukaan tulee Luontoveljien toinen omalaatuinen ammattiosaaja vahvistamaan pakettia musiikilla! Edelleen ruoka pohjautuu syvästi luontoon ja raaka-aineisiin joita ei kovin usein ruokapöydässä näe, mutta nyt siihen on otettu mukaan myös DJ Bunuel ! Samassa kun Uoman väki kokk..
  Lue lisää
 • 14
  Feb
  Ystävänpäivän Dinneri with DJ Bunuel
  Ystävänpäivä Dinneri Varaa pöytäsi rennon tunnelmalliselle ystävänpäivän dinnerille Uomaan! Luvassa on maukkaita juomatarjouksia ja herkullista ruokaa livemusiikin kera! Illan musiikkipuolesta tulee vastaamaan Bunuel! Bunuel on dj, radiojuontaja, muusikko ja tapahtumatuottaja, joka on soittanut levyjä yli 40 vuotta. Hän on tehnyt keikkoja, kiertueita ja yhteistyötä maan johtavien m..
  Lue lisää